Over ons

Welkom op de internet -site van Autobedrijf Castricum

Op 1 november 2007 zijn wij,  Jan Bleeker en Danny Hes van start gegaan met Autobedrijf Castricum gelegen aan de Castricummer Werf 51/55 en sinds 05-2020 Castricummer Werf 61.

U bent bij ons aan het goede adres voor:

*Apk keuringen voor benzine en dieselvoertuigen.
*In en verkoop van auto’s en lichte bedrijfswagens
*Onderhoudsbeurten.
*Storingsdiagnose/uitlezen foutcode’s.
*Banden montage/reparatie/balanceren.
*Airco reparatie/service.
*Remmen.
*Distributie vervangen.
*Uitlaten.
*Schokbrekers.
*Schade reparatie/afhandeling.
*Monteren trekhaken.
*Zomer en winterbanden levering/montage en opslag.
*Koppeling vervangen.
*Turbo diagnose/montage. (Wij zijn officieel Turbo’s Hoet Partner)

En nog veel meer, u vraagt, wij verzorgen het!!!!

Wij hebben een jarenlange Opel-dealer ervaring, maar zijn verder  uiteraard ook thuis in alle andere merken.
Alle  servicewerkzaamheden voeren wij uit conform de voorschriften van de desbetreffende fabrikant.
Duidelijkheid in de te verrichten werkzaamheden naar de klant toe is iets waar wij voor staan, met vooraf een prijsopgave zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Van alle voertuigen die bij ons ter reparatie zijn aangeboden houden wij een uitgebreide werkplaatshistorie bij waarmee wij precies kunnen zien wat er aan u auto moet gebeuren, en al gebeurd is.
Aangezien wij t.o.v. een merkdealer veel lagere overheadkosten hebben kunnen wij een scherp uurtarief hanteren!

Wij beschikken in onze werkplaats over de modernste apparatuur wat betreft werkplaatsuitrusting en up to date uitleesapparatuur waarmee wij ieder automerk kunnen uitlezen wat betreft storingen.
Graag laten wij naar afloop van de reparatie de onderdelen zien die vervangen zijn en geven we een duidelijke uitleg met het hoe en waarom deze onderdelen vervangen zijn.

Beiden komen we uit een ondernemersfamilie waarbij graafmachines, tractoren of vrachtwagens geen dag stil mochten staan wat ons creatief heeft gemaakt in het bedenken van oplossingen wat naar de klant toe kostenbesparend werkt, wat gezien in de huidige tijd van crisis door veel van onze klanten wordt gewaardeerd.

Naast reparaties houden wij ons ook bezig met in en verkoop van auto’s die te zien zijn in onze showroom aan de Castricummer Werf 55. Loopt u eens binnen. De koffie staat altijd klaar!!!
Meestal hebben wij wel in elke prijsklasse een goede betrouwbare occasion, kijkt u daarvoor op deze site op “occasions “.
Tevens kunt u vrijblijvend bij ons een zoekopdracht voor een bepaald type auto uit laten gaan.Wij gaan dan voor u op zoek naar een voertuig en nemen de gehele afhandeling en garantie over zodat wij het aanspreekpunt blijven van a tot z.
Ook leveren wij geheel nieuwe auto’s tegen een gunstige prijs. Laat u door ons eens vrijblijvend informeren!